Ook voor paas- en kerstvieringen op school zijn wij inzetbaar. We maken met elkaar een programma rondom bijvoorbeeld het lopende jaarthema en kijken wat bij uw school en leerlingen past.

Tijdens de kerstviering op school een verhaal rondom Jezus, Maria, Jozef, of juist de herbergier of keizer Augustus. Tijdens de paasviering een verhaal over eenzaamheid, vergeving of verraad?

Wij passen ons verhaal aan op het jaarthema van uw school of aan uw wensen en maken in samenwerking met u en eventueel leerlingen een programma op maat om zo op een unieke en passende manier stil te staan bij (christelijke) feestdagen.

Kerstviering 4Tune
Paasviering 4Tune

Deze vieringen kunnen allesomvattend worden samengesteld. Ook kunnen we in de viering ruimte geven voor leerlingen om bij te dragen. Zo kunnen er leerlingen instrumentaal bijdragen, in een gedicht, kort toneelstuk of iets anders wat van toepassing kan zijn.

Alle teksten (en vertalingen van Engelse teksten) van de te spelen nummers worden door ons in een PowerPoint Presentatie opgestuurd om op een beamer te projecteren.

U kunt een viering door ons samen laten stellen voor € 595,- inclusief geluidsinstallatie.

4Tune kerkband

Email: info@band4Tune.nl
Telefoon: +31 6 19 22 86 90‬

Kerkweg
Hardinxveld-Giessendam

EEN BAND VOOR ELKE GELEGENHEID!

©2020 4Tune ALL RIGHTS RESERVED.