Onze Top2000 dienst bestaat uit popsongs afgewisseld met tekst. Door de verhalen rondom de nummers, krijgen deze een nieuwe of andere betekenis. Door deze manier van luisteren en stilstaan bij muziek kan er een hele mooie boodschap worden gezien in nummers die we normaal gesproken op de radio horen.

De verhalen en liederen gaan over eenzaamheid, twijfel en hoop. Centraal hierin staat onze relatie met God. Door middel van (persoonlijke) verhalen en Bijbelteksten wordt erbij stilgestaan dat God er altijd voor ons is en dat wij ons door Hem veilig en geaccepteerd mogen voelen in deze moeilijke wereld.

Door middel van muziek van o.a. Kensington, Nick & Simon, Guus Meeuwis en Coldplay maken we er met elkaar een mooie avond van.

TOP2000

Deze themadienst is een allesomvattende dienst, inclusief een Bijbellezing (door ons verzorgt), en gebed. Ook is er tijdens de dienst ruimte voor een collecte. Bij het boeken van deze dienst hoeft u géén spreker meer in te schakelen.

Alle teksten (en vertalingen van Engelse teksten) van de te spelen nummers worden door ons in een PowerPoint Presentatie opgestuurd om op een beamer te projecteren.

Dit programma kunt u inclusief geluidskosten boeken voor € 345,-

4Tune kerkband

Email: info@band4Tune.nl
Telefoon: +31 6 19 22 86 90‬

Kerkweg
Hardinxveld-Giessendam

EEN BAND VOOR ELKE GELEGENHEID!

©2020 4Tune ALL RIGHTS RESERVED.