Na een succesvolle Top2000 dienst met verhalen rondom eenzaamheid, twijfel en hoop is er nu een Top2000 2.0. Ook hier worden popsongs opnieuw afgewisseld met verbindende verhalen waarbij de bekende nummers een andere betekenis krijgen. Want wij denken dat je sommige nummers andere context moet horen voordat je het deze betekenis kunt zien.

Verhalen en liederen met verschillende contexten maakt ook deze dienst uniek en toegankelijk. Ook hier staat onze relatie met God centraal. Door middel van bijbelteksten en verhalen staan we stil bij vergeving, geloven en Zijn onvoorwaardelijke liefde voor ons.

Door middel van muziek van o.a. Phil Colins, U2, Coldplay en The Beatles staan we met elkaar stil bij ons geloof en maken we er een mooie dienst van.

TOP2000 1.0

TOP2000

Deze themadienst is een allesomvattende dienst, inclusief een Bijbellezing (door ons verzorgt), en gebed. Ook is er tijdens de dienst ruimte voor een collecte. Bij het boeken van deze dienst hoeft u géén spreker meer in te schakelen.

Alle teksten (en vertalingen van Engelse teksten) van de te spelen nummers worden door ons in een PowerPoint Presentatie opgestuurd om op een beamer te projecteren.

Dit programma kunt u inclusief geluidskosten boeken voor € 345,-

4Tune kerkband

Email: info@band4Tune.nl
Telefoon: +31 6 19 22 86 90‬

Kerkweg
Hardinxveld-Giessendam

EEN BAND VOOR ELKE GELEGENHEID!

©2020 4Tune ALL RIGHTS RESERVED.