4tune-hardinxveld

Wij zijn Niek, Walter, Etiënne, Imke & Rosanne. 5 gedreven en ervaren muzikanten met passie voor God en muziek. 4Tune heeft door de jaren heen al flink wat veranderingen ondergaan. Zo bestond jaren geleden de band uit 9 muzikanten. Inmiddels zijn we een 4-koppige band, en juist dit maakt ons uniek.

Doordat wij gebruik maken van veel verschillende instrumenten en een uitgebreid repertoire aan nummers hebben kunnen wij ons onderscheiden.

De band is begonnen als kerkband. Zo begon 4Tune met het begeleiden van de muziek in jeugddiensten in de gereformeerde kerk in Hardinxeld-Giessendam, inmiddels zijn we doorgegroeid en pakken we alle verschillende gelegenheden aan!
Wij spelen in de meeste gevallen in jeugddiensten en bijzondere diensten in de kerk. We zijn vaak onderweg en hebben in elke dienst veel plezier in wat we ter ere van God mogen doen.
En niet alleen in de muziek die we maken zijn we flexibel, maar ook in onze samenstelling! De ene keer zie je Niek, Walter & Etiënne op het podium staan, de andere keer sluit Imke of Rosanne aan of speelt er iemand anders mee.

4Tune kerkband

Email: info@band4Tune.nl
Telefoon: +31 6 19 22 86 90‬

Kerkweg
Hardinxveld-Giessendam

EEN BAND VOOR ELKE GELEGENHEID!

©2020 4Tune ALL RIGHTS RESERVED.