4Tune (uitgesproken als fortune) heeft inmiddels al meerdere jaren ervaring in het begeleiden en invullen van diensten en andere muzikale gelegenheden. We zijn muzikanten met een passie voor God en muziek en hebben enorm veel plezier in het verzorgen van uw muzikale gelegenheid.

Wij kunnen verschillende diensten muzikaal invullen. Jeugd- trouw- rouw- start- of gewone diensten, wij maken van elke dienst iets bijzonders.

Ook hebben wij een aantal themadiensten die wij graag laten horen. Hierbij verzorgen wij heel de dienst, de muziek, de boodschap, schriftlezingen en de begeleidende PowerPoint. Voor deze themadiensten hoeft er geen spreker meer ingeschakeld te worden.

Voor bijvoorbeeld kerst- of paasvieringen op scholen zijn wij ook inzetbaar. Wij maken graag met u een programma wat aansluit bij uw school en leerlingen om op een unieke en passende manier stil te staan bij (christelijke) feestdagen

4tune-hardinxveld

Wij zijn een christelijke band, waarmee vanzelfsprekend is dat de band bestaat uit christelijke bandleden, maar ons repertoire is net zo divers als dat wij zelf zijn!

Hierdoor zijn wij ook in staat om uw bruilofts- of bedrijfsfeest of andere aangelegenheid muzikaal aan te kleden.

0
Minimaal aantal optredens sinds 2016
0
Minimaal aantal enthousiaste kerken sinds 2016
0
Minimaal aantal stralende bruidsparen sinds 2016
4Tune kerkband

Email: info@band4Tune.nl
Telefoon: +31 6 19 22 86 90‬

Kerkweg
Hardinxveld-Giessendam

EEN BAND VOOR ELKE GELEGENHEID!

©2020 4Tune ALL RIGHTS RESERVED.