Verschillend, gedreven en ontzettend enthousiast; dé eigenschappen waardoor wij de voeten van de vloer krijgen. Wat uw wensen ook zijn, de avond knallend afsluiten of een intieme en gezellige afsluiting van een mooie dag, wij laten uw wensen graag uitkomen.

Wilt u tijdens uw diner gezellige achtergrondmuziek bestaand uit klassieke stukken en/of ballads als aanloop naar uw gelegenheid? Dat ene speciale lied, op deze speciale dag? Een feest waarbij iedereen op de dansvloer staat? Wij denken graag met u mee, en vullen deze avond graag met en voor u in!

Door onze ervaring in het muzikaal begeleiden van verschillende gelegenheden, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Uw bruiloft, jubileum, tuinfeest, diner, bedrijfsfeest of andere aangelegenheid, wij kunnen er voor u een mooie en onvergetelijke avond van maken.

4Tune

Tijdens deze gelegenheden zorgen wij zelf voor de geluidsinstallatie en een lichtpaal om extra sfeer te creëren. Wij zorgen voor muziek in onze pauze. Dit wordt van tevoren met u wordt overlegd, zodat ook deze muziek naar wens is.
De kosten voor een dagdeel vullend programma zijn slechts € 595,-.

4Tune kerkband

Email: info@band4Tune.nl
Telefoon: +31 6 19 22 86 90‬

Kerkweg
Hardinxveld-Giessendam

EEN BAND VOOR ELKE GELEGENHEID!

©2020 4Tune ALL RIGHTS RESERVED.